maanantai 31. tammikuuta 2011

Animea aamupalaksi

Nuppineuloja

Katsoin tänään ihastuttavan Hayo Miyazakin Ponyo on the Cliff animaation. Olipas iloinen alku päivälle. Siinä katsellessa telkkua virkkailin edellisestä animeleffasta bongatun mustan kissan jälleen uudelleen, koska edelliset versiot olivat hieman pahkuraisia ja vinossa. Leffa oli Kiki's Delivery Service ja tuon kissan nimi taisi olla Jiji. Jijillä on ihanat pitkät korvat ja muutenkin se on aika veikeä tyyppi. Sitten kun saisi vielä sen tulemaan ulos langasta. Haastetta on saada osat saman kokoisiksi, mittasuhteiltaan oikeiksi ja vieläpä muistuttamaan malliaan.


Jiji näytti tältä ennen purkamista. Korvat jäi :)
Aloittelin myös japanitarta, jolta puuttuu vielä kasvot. Sen tukkaosion tekemisessä oli hieman vaikeuksia. Tukkaosaa jouduin purkamaan muutamaan kertaan kun siitä tuli aina jotenkin outo.. Nuo kädetkin pitää vielä saada kiinni siihen, joten eipä voi kehua että valmista olisi vielä mikään.


Palapeliä

Sivuprofiili


Obin mallaamista
Obista tuli kommenttia, että pitäisi olla vyön ja tuon "tyyny"-osan samaa väriä. No tämä on mielikuvitusgeisha ja ensimmäinen laatuaan. Lupaan tehdä seuraavan oikeaoppisemmin sitten. Nyt on pinkkiä ja kultaista blingblingiä obina.

Kohta pääsen naamojen askarteluun! Ja ehkä ihan pakko hommata vielä sellainen drinkkivarjo Geishalle koritukseksi

 Olen myös päättänyt, että aloitan minikirsikankukkien harjoittelun. Haluaisin virkata ihan pieniä koristeita, joihin voisi käyttää myös helmiä. Katsotaan sitten mitä saan aikaan..Tiedän tosin jo valmiiksi, kuinka vaikeaa on pidellä käsissä mitään pientä. Sormet saisi jo ruveta tottelemaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos :)Oli hauska tehdä pikkutyyppejä. Kuvia valmiista tuotoksista laitoin lisää:)

    VastaaPoista