keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pieniä tyyppejä

Turussa vierailun ansiosta innostuin valtavasti virkkauksesta uudelleen. Ala-asteen traumoille nauraminen onnistuu jo kivuttomasti. Koulussa virkkauksena taisi olla pannulappu. Siis tasaista ja ihan sileää pintaa:) Tämä neiti sai aikaan mintun vihreän kupin, jonne asumaan tehtiin harmaa koala. Loppusilaukseksi se sai nappisilmät ja harmaat korvat. Itse olin ihan tyytyväinen tulokseen, mutta olihan siinä tehtävänantoon nähden hiukan eroa: pannulappu=koala pesässä..Opettajakaan ei tainnutkovin kehua silloin.

Uuden vuoden virkkauksena oli onneksi pikkuinen Totoro, joka jatkoi tuota otuslinjaa.(Pannulappuja en vieläkään uskaltanut aloittaa)
Kiitos kuitenkin Moarren kärsivällisen selostuksen, sain ohjeen mukaisen otuksen toteutettua. Tosin siitä tuli hieman laihan lainen, mutta eipähän pikku totoron tarvitse huolehtia ylipainosta metsäpoluilla pomppiessaan.

Seuraava otus olikin Creepy Creatures-kirjasta tuollainen Corporate Zombie. Lisäsin luurin korvalle, koska se päätyi mieheni työpisteelle muistuttamaan miten käy ylitöitä tehdessä. Pikkuotusten naama ja tassuvärit saatiin aikaan teellä ja kahvilla. Kätevää ja helppoa, jos kaapissa on ainoastaan valkoista lankaa. Miinusta tässä tulee tammikuun lankahyllyille, koska sopivan paksuista mustaa puuvillalankaa ei löytynyt mistään marketista!
Onneksi kotoa löytyi vielä vähän mustaa ninjaa varen. Ninja tuossa odottaa vielä silmiä ja muita asusteita.





Amigurumi on siis tammikuun ensimmäisen viikon sana.

3 kommenttia:

  1. Innostus oli kyllä semmoinen, että emäntä sai pelätä, löytääkö illalla itse nukkumaan mennessään virkkaamaan jättämänsä vieraan aamulla koukku ja lanka käpäliin kangistuneena.. Mutta Totorosta tuli söpö! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti:) Mutta uhkailuista johtuen se tulikin valmiiksi!Mutta menipä öiden lisäksi tuo kotimatkakin mukavasti tuota zombia näpertäessä!

    VastaaPoista