keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Yhteistä tekemistä

Olipa kerran sunnuntai, jolloin ei ollut mitään tärkeää tekemistä. Ei miehelläni, eikä minulla. Sitten siivoiltiin hieman kaappeja. Löytyi käyttämätön kakkuvuoka. Sekin oli jo matkalla roskiin. Ihan huono vuoka. Kakut jäi siihen kiinni. Osa kakuista paloi. Huono vuoka. Mene roskiin.

Sitten kirjahyllystä kuului vaimeaa huutelua. "Ohoi!" Huuteli suljettu kirja toveriensa välistä.
Anna hyvän kiertää-kirja oli ollut suljettuna kirjahyllyssä ihan liian pitkään.

Mutta miten huono vuoka liittyy tähän?

Kas näin: Tarvittiin vuoka,ohje ja idea. Sitten mies (ei ihan pakollinen, mutta hauska) ja pora (ehkäpä miehestä tuntuisi miehiseltä askarrella poran kanssa). Sitten porattiin reikiä ja minä sain hoitaa koristelut helmillä ja kristallilla. Noudatettiin tarkasti ohjeita. Insinööri ei pitänyt epätarkoista ohjeista. Mutta se ei haitannut. Se tehtiin yhdessä. Sinä sunnuntaina, jolloin ei ollut mitään tekemistä..



2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo lyhty. Mulla on samanlainen vuoka, jota en ole enää aikoihin käyttänyt, voisin tehdä myös, mies vois vähän avustaa.

    Onneksi vielä saa aivan rauhassa poltella kynttilöitä, se valo sopii tammikuuhun.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Oli mukavaa, kun saa käyttää esineitä uudelleen ja ihan uudella tavalla. Mieskin oli tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei ohjeista oikein pitänytkään :)

    Ostin kirpparilta semmoisen toisen samanlaisen. Niin sellaisen huonon vuoan. Laiton sen pöydälle ja sisälle tuollaisia pikkuvuokia kolme. En kiinnittänyt niitä mitenkään, kun pysyy tuossa pöydällä paikallaan. Kun ei ole täällä semmoisia pieniä otuksia sitä kaatamassa. Siitäkin tuli hauska.

    Olipas kivaa, että askarteluinnostus tarttui sinuunkin. Oikein mukavaa pipertelyä teille kummallekkin!

    VastaaPoista