keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Vuoden sanat

Kevään kunniaksi lupasin korvata karkinsyönnin käsitöillä, jotka olisivat nopeita, haastavia, mutta eivät epäystävällisiä rikkinäiselle kädelleni..

Vuoden sana onkin käsityöyrittäjän sijaan KÄSITYÖONNISTUJA!

Uhkarohkea ja mahtipontinen yritys on kestänyt nyt kaksi viikkoa ja onnistumisen iloa on koettu ainakin toistaiseksi. Taitaa tuo ajatus valosta ja päivän pidentymisestä aktivoida tätä naista kovinkin. Pimeällä työt tuntuvat puurtamiselta, eikä aikaansaannoksia ole liiemmin tullut niskaviankaan vuoksi. Loppusyksystä muutama kapinallinen sormi lopetti yhteistyön ja saivat lopulta kapinaansa niskankin mukaan. Innostus loppui täysin kun kädellä ei saanutkaan enää tehdä töitä. Muutaman kuukauden turhauttavan istuttumisen ja täydellisten tutkimusten jälkeen sain taas luvan alkaa kuntouttamaan kroppaa ja mieltä. Viisaammat antoivat ohjeeksi ongelmaan rutkasti liikuntaa, hierontaa ja karkinsyönnin lopettamisen. Lisäksi pitäisi tehdä pieniä harjoitteita, jotta sorminäppäryys säilyisi. Eli lupa käsitöihin saatiin takaisin tiukoilla ehdoilla! Jipii!

Innostusta ja kannustusta alkuun sain Moarrelta! Kiitos siis siitä ja toivon, että yritykset ja onnistumiset tuottavat iloa muillekkin. Toivonkin kommentteja ja vaikkapa ideoita pienistä kokeiluista, jotta nuo sormet oppisivat ihmisten tavoille taas. Yllätä itsesi joka viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti