sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Helmiterapiaa


 Onpas ollut outo viikko. Kipeys tuli takaisin ja varasti tunnon myös oikean käden sormista. Se on kurjaa.
Mutta silti tällä viikolla sain näin paljon juttuja aikaan..

 
Tämän viikon sana oli helmityöt, joita kokeilin nyt ekaa kertaa. Olin Korutaivaan järjestämällä helmikurssilla. Vaikka olen osallistunut helmien tekoon niin Ghanassa lasihelmipajalla, kuin Verkarannassa Tampereella järjestetyssä lasinpuhalluskurssilla, ei ole koskaan pälkähtänyt päähän alkaa tekemään niistä koruja. Ghanan reissultakin jäi aikamoinen saalis niitä helmiä kaappien kätköihin.

Korutaivaan kurssilla tehtiin kaulakoru, korvikset ja punottu rannekoru. Olipa kyllä ihania värejä noissa helmissä ja valikoimaa liiaksikin asti! Ensin olin liian pikkutarkka, enkä saanut aluksi millään kivan näköistä korua kehitettyä. Sitten päätin heittää pois liian ajattelun ja pujottelin vaan ihania värejä peräkkäin kaulakoruun.

 Helmet pysyivät hyppysissä, joten eipä tunnottomuus hidasta kun on puuhastelu vaan tarpeeksi kivaa:) Hyvin se meni ja sain kaikki jopa valmiiksi. Ja kärsivällisyyshän tässä kasvaa ihan ite eestään, kun joutuu hengittämään syvään ja välillä laskemaan sataan. Eikä enää ees harmita kovasti vaikkei sormet toimikkaan. Pitää vaan sopeutua olemaan käsipuoli.

Tämä käsipuoli sai aikaan tämmöisiä tällä viikolla:

1 uusi Jämäfakiirit-blogi piperryskaverin kanssa :)

Herkkuna tein juustokakkua ja mansikkamargariittaa torstain kunniaksi. Nam!





 2kpl pikkugeishoja



Olen iloinen :)

  Sackboyn plainversiosta prototyypin (pelihahmo Little Big Planetista)





Kaulakorun, korvikset ja rannekorun ihanalla helmikurssilla:)





2 kommenttia: