torstai 24. helmikuuta 2011

Maatuskatehdas


Tänään tein tälläisiä. Oikeasti piti tehdä avaimenperätyyppejä tilauksen takia. Tuollaisia kuitenkin syntyi tänään, eiväthän ne sille mitään voineet, enkä minäkään.





Geishakokoelma kasvaa ja vahingossa lankarullaan joutunut pää olikin sumottarelle kuuluvaa. Geishan kurkunkatkaisutaidotkin on kuvattuna, kun kaverin pää on nyherretty juuri kropasta irti aikas tylsällä terällä. Veriroiskeita ei ole, mutta eräs päällysti itsensä ja osan sohvaa vanuroiskeilla. Amigurumin teurastus on pölyistä puuhaa!








Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu, kun ottaa lankaa ja koukun käteen. Alkaa tekemään. Tai kun pyörittelee massaa käsissään. Mutta noista pienistä virkatuista maatuskoista tulee korvakorut. En yleensä käytä roikkokorvakoruja, mutta maatuskoista tykkään. Naamat vielä kun saa tehtyä niillekin. Massapallerot kävivät uunissa ja ovat matkalla maalaukseen. Niistä pitäisi tulla silmukkamerkkejä ja muuta kivaa. Katsoo sitten kun saa valmiiksi.



4 kommenttia:

  1. Senkin julmuri! (Tahtoo muuten vaaleanpunaisen geishan, sellaisen Fazerin Geisha -vaaleanpunaisen..)

    VastaaPoista
  2. Moarre:
    Muaahhaa..Mistäpä saa sitä granuliittia?
    (Tää on tehnyt reklamaatioita erääseenkin askarteluliikkeeseen =Ainiin, piti katsoa googlesta)..

    No pistetään semonen sitten sievään pakettiin teitille:)Ny vaan pitää ostaa Fazerin vaaleenpunaista kannustukseksi ja malliksi tietenkin:)

    VastaaPoista
  3. Näyttää muuten epäilyttävästi geishatehtaalta tämä. Vaikka väitetään maatuskoja tehtäväksi tässä tehtaassa. Niiden teollinen tuotanto on vasta aluillaan. Luonnonmukaisesti kasvatettuja onnellisia maatuskoja ensiluokkaisella kierrätystäytteellä tietysti.

    Herkille lukijoille pahoittelut viitaten tekstin julmuuksiin, joita koettiin iltapäivällä geishakasvattamossa.

    VastaaPoista
  4. Sinooperista ostin granulaattia. (Petiksellä sitä sai muovinsulatusfirmasta ilmaiseksi säkillisen, kun vain kävi kauniisti pyytämässä)

    VastaaPoista