perjantai 1. huhtikuuta 2011

Vaahtokarkki-kriisi


Nyt voin jo syyttää maailmankaikkeutta sokerilakon terrorisoinnissa. Kaikessa ruuassa on sokeria. Onko oikein, että yhdestä mehulasillisesta kertyy 8 palaa sokeria? Mitä? Lehdissä on vain ja ainoastaan jotain vaahtokarkkisuklaatoffeehöttö-ohjeita. Miksi oi miksi? Kolme päivää olen sitten haaveillut vaahtokarkista.

 Ehkäpä tämä ruuan tutkiskelu ja tarkkailu on noussut trendiksi, kun jopa vaalimainoksessa joku valistunut ehdokas vetosi äänestäjiin seuraavasti: "EI säilöntäaineille ja myrkyille ruuassa ja elintarvikkeissa" (Tosin samalla kyseinen ehdokas vetosi kansalaisiin kieltämällä moskeijoiden ja minareettien rakentamisen.) Se siis äänestämisestä.

 Minusta on hyvä, että ruoka-asioihin on alettu kiinnittämään huomiota. Koska kyllä se on huolestuttavaa, että elintarvikkeisiin lisätään myrkkyjä, jotta ruoka olisi kauniimpaa ja se säilyisi kauemmin. En ole koskaan koittanut maatumistemppua esimerkiksi viinirypäleillä. Mutta luulen, että kaiken syömäni säilöntäaineen vuoksi, säilyn itsekkin sulamattomana maassa ihan tarpeeksi kauan. Tulee palsamointiaineet samaan rahaan. Pesuaineista en ala edes vaahtoamaan teille...





Käsitöistä on vähänverran mainittavaa..Virkkailin veljeni poikamiesboksiin uudet pannulaput ja lahjoitin mummulta saamani keittokirjan tuparilahjaksi. Sinne lähetettiin myös eriparisia astioita ja piirakkavuoka. Vähän kriisiapua pikkuveikalle..

Muutenkin tuli tutkittua ja inventoitua siinä kriisipaketin keräystalkoissa kaappien sisältöä. Taas iski sellainen haluan tavarasta eroon, mutten voi heittää sitä roskiin- kriisi.  Vanhat vaatteet vein UFF:in keräyslaatikkoon. Mutta mihin ihmeeseen voi viedä vanhoja astioita, lamppuja ja sellaista kunnollista tavaraa, mitä en enää itse käytä? Sellaista mikä on ehjää, mutta minulle "turhaa" tavaraa.

Että vaahtokarkkia ja turhaa tavaraa-kriisi pukkaa päälle. Onkohan se esiasteena kolmenkympin kriisille, joka koittanee myöhemmin syksyllä?

Päänsärkyä ja vetämättömyyttä on ilmassa, vaikka ulkona on ihana, niin ihana ilma. Raahasin tämän koneen parvekkeelle ja sonnustauduin villashaaliin ja toppavaatteisiin. Mutta saanpahan raitista ilmaa ja aurinkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti