keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Fazerin vaaleanpunaista



Fazerin vaaleanpunainen geisha tuli tilaukseen. Sävy oli periaatteessa ihan tuttu, mutta lähilankakaupassa en sitten ollutkaan ihan varma juuri oikeasta sävystä. Otin lankahyllystä mielestäni lähinnä olevaa lankaa ja harmittelin ostosten lomassa myyjälle, kun ei tullut otettua värimalliksi suklaapakettia mukaan.

Ostosten jälkeen kävelin pokerilla viereiseen ruokakaupaan vertailemaan suklaapaketteihin kerän sävyä. Kyllä sitä suklaata oli tullut sen verran maisteltua, että sävy oli juuri sopiva! Huvittuneita ilmeitä oli muilla sokerinhimoisilla, kun lankarullan kanssa etsin sopivan väristä syötävää. Kyllä piti hieman itsekkin nauraa karkkihyllyllä. Suklaata ja virkkaamista voi yhdistellä näinkin:) Hyvää tekemistä siis.

Kiitos Moarrelle, joka keksi hauskan värin etsittäväksi! Geisha-neiti on pakettia vaille valmis postitettavaksi.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana geisha! Löysin tänne vahingossa kun etsin netistä inspiraatiota kun tytölle pitäis virkata geisha, kun hänellä on ME&I:n geishamekkokin. Itse olen vasta aloittelija tässä virkkauksessa, mutta jospa sitä jotenkin yrittämällä ja erehtymällä sais tehtyä. Onko malli ihan omasta päästä keksitty vai onko jossain ohjeet tähän? TUlen ehdottomasti toistekkin blogiisi vierailulle!
    T. Toinen Mirkku,
    www.willawanilla.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentistasi Mirjami! En heti huomannut kommenttiasi. Pahoitteluni asiasta!

    Ohje on ihan omasta päästä. Opi ja erehdy-tekniikalla löytyi sopivat palaset ja armaan mieheni avulla sain tehtyä kaavat. Nyt voin myös pienentää ja suurentaa osia ilman hillitöntä päiden sovittelua. Se on ennennäkemätöntä tässä huushollissa, että seuraisin ohjetta. Mutta, että tekisin sellaiset itse? Jos kaipaat konsultaatiota, niin ota yhteyttä anytime! Kiva kun kävit lukemassa höpinöitäni ja tule lukemaan vastakin :D

    VastaaPoista