maanantai 30. toukokuuta 2011

Pyöräilyä sateella







Tässä pyöränkoppaan kiukkupussi. Kiukkupussi- nimitys oli työnimenä, kun vettä kassiin loiskutteleva sääherra ja ystävällinen autoilija (Not!) kerran sai hiukan verta kuohahtamaan ja tämän naisen tarttumaan vahakankaaseen ja ompelukoneeseen.

Mielestäni kassinsuojuksesta tuli kätevä. Se sisältää koriin sopivan laukun ja siihen päälle pingotettavan kannen. Irrotettava kansi on kätevä, koska sitä voi myös käyttää satulan suojuksena. Siis pyöräilijää ei tuijoteta ihmetellen, kun takalisto säästyy näin satulan sieniefekteiltä. Tiedättehän: vesisateessa satula imee itseensä petollisen paljon vettä ja sitten pahaa aavistamaton pyöräilijä lässähtää satulaan ja voilà satulakuvio takalistossa. Se ei ole kovinkaan imartelevaa julkisilla paikoilla :)





Ja se kangas on ihanan värinen! Sateella kun tuppaa olemaan aina harmaata. Pussukka piristää kovin tätä arkipolkijaa. Kangas on hommattu Jyskistä. Samaan kankaaseen, tosin puolukan punaiseen verhottiin myös parvekkeen pöytä.




Puutteena suojuksesta puuttuu kantokahva. Olisi kätevää saada vielä kassi mukaan vaikka kauppaan. Vaatii hieman tuumailua tuon kahvan asentelu. Keksintö on kuitenkin toimiva ja konepestävä.

Nyt ei pääse kassiinkaan vettä. Tämä kun on testattu ja havaittu hyväksi! Vielä kun joku tuunaisi mun kamalat ja liian isot sadehousut yhtä kivoiksi!

3 kommenttia: